Wonderful Life


Modell: Jag Foto: Lisa Olsson

Dagen började riktigt bra idag, har varit glad hela dagen fast jag haft lite smått huvudvärk sedan i middags. Men det försvinner sen när jag ska sova :) Tänkte att jag skulle lägga mig vid nio ikväll och läsa lite bok och sen sova, för det behöver jag, har blivit alldeles för sena kvällar den senaste tiden. Och det måste ändras på!

I helgen drar jag och syster till vår kusin i höllviken. längtar som bara den. Tycker att det ska bli skönt att komma hemifrån lite nu när jag är hemma hela dagarna. Då ska vi fota och ha roligt med att bara umgås :D

Det har varit fint väder idag med, och imorse när jag vaknade var det frost ute och såg nästan ut som om det hade kommit lite lite snö. Har varit sugen på att gå och ut och fota lite, men har inte haft tid.

K'NAAN - Wavi'n Flag (Coca Cola ® Celebration Mix)

Kommentarer
Postat av: Emma

SVAR: tack! :) ja, den är obeskrivlig! :D

en ridolycka - bröt fötterna och fick en hjärnskakning. har skrivit om det här om du vill läsa mer: :) http://emmasol.blogg.se/category/ridolyckan.html

2010-10-12 @ 21:23:53
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: Emma

SVAR: okej. :P ja, det var sjukt jobbigt. ajdå, att bryta båda armarna är nog sjukt jobbigt det med.aw, tack så mycket! :) har du ridit innan alltså? :)

2010-10-13 @ 15:02:43
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: Takeapicture.

jag längtar jättemycket till fredag! love you.

2010-10-13 @ 16:45:14
URL: http://takeapicture.blogg.se/
Postat av: Emma

SVAR: men ojdå, varför har du inte ridit på så länge då?! :S

2010-10-13 @ 19:07:35
URL: http://emmasol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback