snöbomb












Denna bilden var jag bara tvungen att visa. den blev egentligen inte så bra, men så sjukt häftig på henne.

Precis in kommen efter en liten tur ute i trädgården. mysigt med snö. och lilla Smilla älskar snön lika mycket som mig, hihi. om nästan inte mer också. jag fick nästan inte in henne. för när jag tog kopplet och skulle koppla henne stack hon i väg och busa ännu mer. hon hade nog velat stanna där ute hela dagen. :)

Iaf, tog en del bilder. Några på Smilla när hon lekte och några närbilder på buskarna som fortfarande har lite färgade löv kvar. vackert. Innan vi gick in skulle jag ta en söt bild på Smilla när hon hade snö i huvudet tänkte jag, men det gillade hon inte alls. tog bort all snö med tassen och sen vände hon bara bort huvudet. hon som annars gillar när man fotar henne. men inte idag, haha. ;)

så här på morgonkvisten.

Har precis ätit frukost och ska bara klä på mig. sen tar jag med mig hunden ut för att fota och leka i snön. det är inte jättemycket snö, men det är vitt och det snöar för fullt. vintern är bäst. jag hoppas snön ligger kvar året ut nu. och helst att det blir sådär 1meter. helt perfekt. loooooove snooooow.
lanskapet är lovely och snön lyser upp i mörkret och gör det hela lite lättare att leva.


let it snow, let it snow, let it snow

det har regnat hela dagen och i flera dagar...men innan ikväll övergick det till snö. ÄNTLIGEN! hoppas det fortsätter snöa, för det blir sån mysig stämning och lyser upp världen, istället för det trista och depprimerande regnet. Så nu längtar jag bara efter att få vakna imorgonbitti och se att det är massa snö ute. Nästan alla andra har ju snö, så nu tycker jag att det är lilla skånes tur. hihi.

På söndag är det 1a advent och på måndag när jag är hemma efter stockholms resan ska jag julpynta och städa mitt rum :D plugga körkortsteori och se om vi kan baka pepparkakor och lussekatter, kan lova att jag inte kommer kunna låta bli att käka lite pepparkaksdeg, det är ju så satans gott ^^ hihi

vet att det blev ett väldigt tråkigt inlägg utan bild. men hade ingen bild att lägga in :(

återkommer senare

Lite galen man blir alltså. Det fungerar inte att ladda upp bilder här på bloggen idag...och jag som skulle lägga upp några bilder. men men, återkommer när det fungerar igen.


26-28 november

Nästa helg den 26-28 november blir det Stockholm för hela slanten med min kusin och syster :D
shit, vad lycklig jag är. Har längtat länge efter att få åka till Stockholm igen. En del år sedan jag va där. Att få ha det lite lyxigt att bo på hotell och bara glo runt i stan och sånt. Komma ifrån lantlivet lite och komma in i storstadslivet, haha. Brukar tycka det är rätt skönt fast jag älskar att bo på landet.
Kameran kommer helt klart åka med, så kommer bli en hel del bilder kan jag lova.

gud vad jag längtar. om man får skriva så ;)


Snövit



Tidigare ikväll satt jag och ritade Snövit till min "lillasyster" som egentligen är mitt kusinbarn. Men iaf, blev först jättenöjd men nu tycker jag den ser jättekonstig ut i huvudet, haha! sånt som händer väl. Övning ger färdighet ;)

Vad tycker ni?

15 november

Har inte gjort så mycket idag, men jag är nöjd med det lilla jag har gjort.
- Varit ute och gått med hunden, ca. 4km.
- Styrketränat på vårt hemmagym + gjort situps, rygglyft. *stolt*
- Gjort lite körkortsteori i mina böcker.
- Hjälpt pappa och broder med att ta in pellets till värmepannan.
och lite andra småsaker som inte varit så viktiga. hehe.

I gårkväll/natt när jag inte kunde somna, låg i en timme tills jag bestämde mig för att lyssna på radio på mobilen och hoppas på att det skulle bli lättare att somna. Brukar gå perioder med att jag har svårt för att somna. Men iaf, det jag skulle komma till var att när jag låg i sängen och lyssna på radion så säger dem att det var dags för tävling... PÅ NATTEN?! hahaha. det konstigaste av allt var att det var folk som ringde/smsa/mejla in också. och det var rätt många. Kan förstå om det är nattjobbare som sitter på sitt jobb och lyssnar, men annars vore det konstigt om man gör sånt kl 1 på natten, hehe! tyvärr somnade jag och fick inte höra rätt svar på tävlingen. Men jag är glad att jag äntligen kunde somna efter ca 1½ timnme.

Nu ska jag se några avsnitt av andra avenyn och sen lägga mig och läsa lite körkortsteori innan jag sover :)

we ♥ it . com






we ♥ it.com

A walk to remember


                         London Carter                                                      Jamie Sullivan

A walk to remember
handlar om London Carter (Shane West) och Jamie Sullivan (Mandy Moore). Landon umgås med skolans innegäng som gör mycket dumt och han faller för grupptrycket. De retar den självsäkra Jamie som inte bryr sig om vad folk tycker. Men som ändå kan ta illa vid.

Landon blir på kommen av att ha drukigt alkohol på skolan, och får då som straff att städa, hjälpa till i specialklass på lördagar och delta i dramagruppen, där han möter Jamie på hennes egna vilkor. Deras möte väcker känslor som Landon inte visste fanns, och det kom till att ändra hans liv för alltid.



Jag tycker det är en underbar film. Känslosam och gripande, precis som jag vill ha filmer. Gråter en hel del. Det är en film jag verkligen rekomenderar er att se.
Den får betyg 4 hjärtan av 4 möjliga!




Trailer

ritat







Ritade dessa bilder till min bror för ett tag sedan som han fick i present när han fyllde år.
Han är både tokig i Homer Simpson och Hälge, därför passade dessa jätte bra :D och den där Homer som står i endast linne och kalsonger och dreglar efter öl har jag själv kombinerat ihopa. hittade två bilder på google som jag satte ihop till en plus att jag la till lite. men dem andra är helt avritade, eller har lagt till texten till spider pig låten bara :) är helnöjd med dem. fast ni får ursäkta att färgerna ser kassa ut här på bloggen, den mittersta homer ska ha GRÅ skugga istället för lila, men dem blev inte så bra när jag fota dem, och inget vidare när jag redigerade dem. haha. menmen.

JFR smycken


Har suttit och kollat på en massa snygga smycken från JFR.webb.se. shit, tror jag dör en liten stund. Måste köpa där ifrån när jag har pengar. Eller kanske önska sig i julklapp. Tycker dem bara är fööör snygga. Hade först tänkt att lägga upp lite smycken från lindex, H&M och gina. Men sen hitta jag dessa och dem är ju så sjukt mycket snyggare.

Var på arbetsförmedlingen nu. Wiehu. Så är nu typ jobbsökande. Halft iaf, eftersom allt inte är färdigt. Men på god väg. Fast helst skulle jag vilja ha 136 000 så att jag hade kunnat göra det jag vill. Någon som vill låna ute det till mig? hahhaa. Men men, den dagen kommer väl som jag kan göra det jag drömmer om, och det ska jag kämpa för!

Morgonrunda

Var ute på morgonrunda med hunden imorse. Tog med mig kameran ut, för det var frost över allt. Love it! hoppas snön kommer snart. För det är något jag längtar efter så sjukt mycket. och julafton, men det är bara för att det är så mysigt :D
här är de bästa bilderna av dem jag fotade.






7 november

Hey everybody!
fortfarande dålig på att uppdatera. kan inte hjälpa det. eller tja, kanske lite på sätt och vis. men det spelar ingen roll. haha.
Men men, sånt är livet :) sitter här och glor på kläder. jag får damp. måste handla klänning till julafton.
hittade en jättesnygg på H&M. Sitter den fint ska jag köpa den :D och så skulle jag vilja ha lite mer. men går ju inte när man inte har så mycket pengar. sorligt.

strumpbyxor, klänning till julafton och en polotröja till vardags skulle jag behöva köpa :D

btw, ny vecka imorgon, och den är fullbokad känns det som, för imorgon ska jag till arbetsförmedlingen, tisdag övningsköra, onsdag till ystad och fika med kusinen, torsdag banken, fredag LEDIG, tror jag.. än så länge iaf. haha.
nej fy, nu ska jag gå ner och värma mig lite innan både fötter och fingrar trillar av pga köld ;)

Happy Birthday



HIPP HIPP HURRA, för det är lisas födelsedag :D
Idag fyller min älskade lillasyster hela 18 år, jag känner mig gammal nu ;) haha. fast det bara skiljer ett år och nästan 8 månader, haha! så nu är det inte långt kvar tills jag fyller 20 år. får ju nästan åldersnoja, HAHA!

men iaf, åter igen, ett STORT GRATTIS till Lisa, som nu kan ta körkort och allt möjligt.

löööve







Det var något så otroligt länge sedan jag bloggade, FY SKÄMS på mig. Måste bli ändring på det.
Saker som hänt sen jag blogga sist, ehm, min Halkkörning blev om bokad till tisdagen i förra veckan alltså den 26 oktober. Det var skit kul och spännande. Man fick sitta alldeles själv i bilen, vilket jag visste att man skulle. Men det var jättekul. Sen har det nog inte hänt så mycket. Nog därför jag inte bloggat. har ju inget vidare kul att skriva om, tyvärr.

Imorgon fyller syster 18 år stort grattis till henne :D och på onsdag kommer min älskade kusin Anna hit i några dagar. Underbart. Saknar henne.

RSS 2.0